Raphael Radhuber, Katrine Røed (i midten) og Cecilie Ova Nielsen bak disken på Eftir.
Raphael Radhuber, Katrine Røed (i midten) og Cecilie Ova Nielsen bak disken på Eftir.

Kafekonseptet Eftir på Grünerløkka lanserer et nytt konsept: Take-away i emballasje som kan gjenbrukes

Engangsemballasje fra take away-mat er en av verstingene til å forurense fjorden med mikroplast. Det vil kafekonseptet og vintage-butikken Eftir i Markveien gjøre noe med.

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

12 Måneder
1190 kr

Kjøp

3 Måneder
345 kr

Kjøp

1 Måned
130 kr

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 230 pr. måned

Kjøp

Powered by Labrador CMS