Politiet oppretter sak etter at en gravid kvinne ble skadet i sammenstøt med en syklist i krysset mellom Dælenenggata, Sannergata og Fagerheimgata.

Syklist kjørte på gravid kvinne i krysset ved Sannergata og Fagerheimgata

En gravid kvinne er fraktet til Legevakta etter et sammenstøt med en syklist i et fotgjengerfelt der Fagerheimgata går over i Sannergata. Kvinnen blødde fra hodet og politiet oppretter sak etter påkjøreslen.

Publisert

— Fornærmede er kjørt Oslo kommunale legevakt for videre undersøkelser da hun blødde fra hodet som følge av sammenstøtet, skriver politiet på Twitter.

Ifølge VG skal den påkjørte kvinnen være gravid. Påkjørselen skjedde i fotgjengerfeltet der Dæleneggata krysser Fagerheimgata og Sannergata. Det foreligger ikke opplysninger om syklisten kjørte på grønt eller rødt lys.

Politiet oppretter sak

Forrige uke hadde politiet flere aksjoner mot syklister og elsparkesyklister i lyskryss med mange fotgjengere. Iløpet av et drøyt døgn ble 105 syklister og elsparkesyklister bøtelagt for å ha kjørt på rødt lys.

Politiet oppretter sak etter påkjørselen i krysset Fagerheimgata og Sannergata. Utover at den gravide kvinnen blødde fra hodet og er kjørt til legevakta er skadeomfanget ukjent.

— Meldingen kom til oss fra en lege på fritiden, så hun er trolig blitt godt ivaretatt, sier operasjonsleder Cathrine Sylju til VG.

Powered by Labrador CMS