Delta-gruppen og sju politipatruljer søkte gjennom flere oppganger like ved leiligheten i Christian Michelsens gate.

Skyting i Christian Michelsens gate: Politiet jakter flere gjerningsmenn på ulike adresser i Oslo

En mann i 40-årene skal ha blitt skutt i armen, men har ikke kritiske skader etter skytingen i en leilighet i Christian Michelsens gate mellom Torshov og Carl Berner. Nå jakter politiet flere mistenkte ulike steder i Oslo.

Publisert

Politiets innsatsleder Thomas Broberg informerte rett før klokken 18 at den skadde mannen i 40-årene ikke skal ha fått livstruende skader.

— Mannen hadde skuddskader i en arm. De siste meldingene tilsier at det ikke skal være kritisk, sier Broberg.

Den skadde ble fraktet til sykehus med ambulanse etter hendelsen. Politiet ble varslet om skyteepisoden klokka 16.12 tirsdag.

Sju patruljer pluss Delta-gruppen

Væpnet politiet jakter tirsdag kveld fortsatt på 1–3 gjerningsmenn på ulike steder i Oslo. Rundt sju politipatruljer og Delta-gruppen har gjennomsøkt flere etasjer av boligblokken hvor mannen ble skutt.

— Vi har gjort flere funn på åstedet som vil bli undersøkt videre av krimteknikere, forteller Broberg.

Video: Jarle Olsen

Det pågår fortsatt en aktivt søkt etter gjerningsmennene på flere steder i Oslo, men Broberg vil ikke oppgi hvilke steder politiet nå aksjonerer.

— Ikke til fare for andre

Politiet anholdt rundt klokka 17.00 en person som har vært i nærheten av skyteepisoden, men det ikke kjent hvilke tilknytning personen har til saken.

Personen ble senere løslatt og er ifølge Broberg sjekket ut av saken foreløpig.

Bevæpnet politi på plass i strøket ved leiligheten der en 40-åring ble skutt i armen tirsdag ettermiddag.

Politiet opplyser at de ikke mener de mistenkte skal være til fare for andre personer. De har aksjonert mot flere oppganger i en boligblokk ved Carl Berner, samt andre adresser i byen, ifølge operasjonsleder.

Tungt bevæpnet politi, blant annet fra beredskapstroppen, deltar i politiaksjonen. Hundepatruljer er og på stedet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS