Grüner-spillere jubler etter scoring.
Grüner holdt følge med topplaget Sparta helt til det gjensto minutter av sisteperioden.

Grüner hang lenge med i hengekampen mot Sparta

Sparta slet lenge mot tabelljumbo Grüner i kveld, og spenningen levde helt til siste periode. Da sto det 1-1 mellom sarpingene og laget fra Oslos indre østkant.

Først i tredje periode løsnet det offensivt for sarpingene, og Sparta kunne til slutt juble for seier 5-2 over Grüner. Dermed er Sparta nå bare ett poeng bak serieleder Stavanger Oilers.

Hjemmelaget tok ledelsen 12.12 minutter inn i den første perioden. Maksmis Ponomarenko scoret fra distanse etter en målgivende fra Erik Selin.

Tett i toppen fem runder før sluttspillet

Fast bestemt på ikke å gjøre det for enkelt for hjemmelaget kom gjestene sterkere tilbake i midtperioden. Seks minutter inn i perioden utlignet Calle Olsen.

I den siste perioden tok hjemmelaget ledelsen igjen da Vetle Salsten kunne styre pucken i mål etter at Marcus Faggerud skjøt. Parker Bowles økte ledelsen da han snappet pucken fra Grüner rett foran mål.

Grüner reduserte 4.36 minutter før full tid, men kunne ikke tvinge kampen ut i forlengning. Erik Selin og Hans Kristian Jakobsson pyntet på resultatet hver sin gang på tampen.

Fem serierunder før slutt i grunnserien er Stavanger Oilers ett poeng foran Sparta, to foran Storhamar og fire foran Vålerenga.