Oslopolitiet har natt til søndag tatt flere bilister mistenkt for ruspåvirket kjøring.
Oslopolitiet har natt til søndag tatt flere bilister mistenkt for ruspåvirket kjøring.

Kolliderte da han forsøkte å stikke fra politiet. Flere bilister mistenkt for ruskjøring i Oslo i natt

Bilen stanset ikke for kontroll da en politipatrulje skrudde på blålys på Ring 2 ved Ullevål sykehus. Kort tid etter kjørte sjåføren inn i en annen bil i et lyskryss. Det viste seg å bli flere oppdrag for politiet i natt der bilister mistenkes for ruskjøring.

Publisert

— Mistenkte forsøkte å løpe fra stedet, men ble innhentet av patruljen. Ingen alvorlig personskade, opplyser politiet.

Nå er mannen mistenkt for ruspåvirket kjøring, kjøring uten gyldig førerkort og for å ikke ha stanset for kontroll.

Hoppet i baksetet da politiet kom

— Det var tre passasjerer i bilen hans. Ingen av disse er skadet, skriver politiet på Twitter.

Oslopolitiet støtte på flere bilister som trolig var ruspåvirket natt til søndag. En patrulje stanset en bil i Hammersborggata.

— Føreren, som var alene i bilen, hoppet baki baksetet og bilen trillet bakover inn i en fortauskant før det roet seg. Føreren er nå anmeldt for ruskjøring, bruk av mobil under kjøring og kjøring mot skilt, opplyser politiet.

— Mens patruljen skaffet seg kontroll blandet en tilfeldig forbipasserende seg inn i dette arbeidet. Han var mildt sagt vrang og lite samarbeidsvillig, opplyser politiet.

Kollidert bil forlatt i Maridalen

Mannen som blandet seg inn ble til slutt også kjørt i arresten.

— Han er anmeldt for forulemping av politiet, å ikke etterkomme politiets pålegg og for å ikke oppgi id, skriver politiet.

I Maridalen kom politiet over en tom og forlatt bil som hadde kollidert. Helikopter ble satt inn for å lete etter sjåføren av det som viste seg å være en leiebil.

— Vi har ikke funnet noen sjåfør i nærheten av bilen. Vi tror han har fått skyss ut av Maridalen. Vi oppretter sak på forholdet, skriver politiet.

Senere på natten oppdaget politiet en stjålet, liten elbil av typen Buddy i Dælenenggata.

— Et kort øyeblikk snodde han seg unna hundepatruljen i et kort øyeblikk før de fikk kontroll på den på Dælenenga. Viste seg at en lille elbilen var stjålet og at sjåføren var ruset og etterlyst, skriver politiet.

Powered by Labrador CMS