Oslo 20221001. Vålerengas Seedy Jatta under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Strømsgodset på Intility Arena. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Vålerenga-talentet Seedy Jatta brukte ni minutter på å score to ganger da han akslet landslagstrøya mot Romania.

Vålerenga-juvel Seedy Jatta (20) med to scoringer da U-landslaget knuste Romania

Vålerengas stortalent Seedy Jatta (20) scoret to mål da Norges U-20 landslag slo Romania 4-0 i en privatkamp i Sandnes.

De tre første målene ble scoret allerede før det var spilt 15 minutter.

Vålerenga-talentet Seedy Jatta brukte ni minutter på å score to ganger, mens Bodø/Glimt-spissen Lasse Nordås noterte seg for en nettkjenning etter 14 minutter.

Helt på tampen fastsatte KFUM-angriper Petter Nosa Dahl resultatet.

Spilte uavgjort mot Italia sist uke

Strømsgodset-spiller Jonas Torrissen Therkelsen hadde målgivende pasning på to mål.

Der det norske laget spilte 2-2 mot Italia torsdag, var det mer kontroll mot mandagens motstander for landslagstrener Mathias Haugaasens gutter.

Haugaasen gjorde mange bytter fra laget som spilte 2-2 mot Italia. Da var det Glimt-duoen Nordås og Joel Mvuka som scoret målene for Norge.