OSLO 20111031. Natt til lørdag ble en ung kvinne overfalt og voldtatt av to menn ved Vaterlands bru i Vaterlandsparken i Oslo sentrum.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Politiet har ved 20-tiden tirsdag ikke kommet i kontakt med turister som kan ha blitt utsatt for vold ved Vaterland.

Politiet: - Hotellansatt meldte at turister var utsatt for vold ved Vaterlandsparken

— Vi har nå kontroll på personer nederst i Trondheimsveien, som vi undersøker om står bak volden, opplyser politiet. En hotellansatt varslet politiet at to turister skal ha blitt utsatt for vold ved Vaterlandsparken.

Publisert

Ifølge den hotellansatte, som meldte fra til politiet, skal de to turistene ha dratt til legevakt for behandling av kuttskader i hodet.

— Vi har ikke kommet i kontakt med de to turistene, men jobber parallelt med det også, skriver politiet på Twitter klokken 19.43.

Tror vold kan ha skjedd ved tilbud om dop

Men etter å ha undersøkt nærmere opplyser politiet klokken 20.05 at de ikke har kommet i kontakt med noen turister som skal ha blitt skadd.

— Vi har sikret spor og identitet på to anholdte, og de blir dimittert fra stedet, opplyser politiet og oppfordrer eventuelle fornærmede personer om å ta kontakt.

— En av våre hypoteser, ut ifra video og vitner, er at de fornærmede ble tilbudt narkotika. Hvorpå de ble irritert på grunn avdette, og de ble derfor utsatt for vold i uoverensstemmelsen som oppstod, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS