Til høyre kan man tydelig se at bussen har fått skader etter sammenstøtet med trikken i Droninng Eufemias gate ved Langkaia.

Buss og trikk kolliderte i Bjørvika. Vitner sier trikken kjørte inn i bussen bakfra

Ifølge politiet er det ingen som ble alvorlig skadd da en trikk og buss kolliderte i krysset Dronning Eufemias gate og Langkaia i ettermiddag. — Vitneopplysninger tilsier at trikken har kjørt inn i bussen i et forsøk på å passere foran i en venstresving, sier politiet.

Publisert

Kollisjonen mellom trikk og buss skjedde ved 16-tiden i ettermiddag.

— Nødetatene er på stedet. Ingen opplysninger om at det er alvorlig personskade. Fører til full stans for trikkene i Dronning Eufemias gate, samt kø i omkringliggende områder inntil videre, opplyste politiet kort tid etter sammenstøtet.

Trikken kom seg videre for egen maskin

Politiet på plass med kamera for å sikre bevis. Sammenstøtet mellom trikk og buss i Bjørvika førte til full trikkestans i Dronning Eufemias gate og til store trafikale problemer i området rundt.

Trikken kom seg av gårde for egen maskin etter sammenstøtet i krysset ved Langkaia. Men bussen ble stående og kom seg ikke videre.

— Det gjør at området snart kan åpnes for øvrig trafikk, opplyser politiet.

— Foreløpige vitneopplysninger tilsier at trikken har kjørt inn i bussens bakre del når bussen forsøkte å passere foran trikken i en venstresving, skriver politiet på Twitter.

Powered by Labrador CMS