Mannen skal ha blitt slått ned ved Saxegaardsgata i bydel Gamle Oslo
Mannen skal ha blitt slått ned ved Saxegaardsgata i bydel Gamle Oslo

Mann slått ned og alvorlig skadd i Saxegaardsgata i Gamlebyen. To personer er pågrepet

En mann i 40-årene ble ved 21-tiden i kveld alvorlig skadd etter å ha blitt slått ned med en metallgjenstand. Politiet har pågrepet to personer.

Publisert Sist oppdatert

— En mann har blitt påført et mulig beinbrudd etter å ha blitt slått ned. Vi har nå pågrepet to personer i nærheten av åstedet. Det er også funnet en stor avbitertang, skriver politiet på Twitter.

Voldshendelsen skjedde mandag kveld ved Saxegaarsgata i Gamlebyen.

Siktet for kroppsskade

De to personene ble observert på vei bort fra stedet på sykkel og sparkesykkel før de altså ble pågrepet.

— Vi fikk meldingen inn klokken 21.09. En person var alvorlig skadet etter å ha blitt slått med en gjenstand. Senere er det konstatert at en mann i 40-årene har brukket beinet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG.

Han sier politiet mistenker at avbitertangen funnet på stedet var slagvåpenet som ble brukt for å brekke fornærmedes bein.

Den skadde mannens tilstand er foreløpig ukjent. De to pågrepne mennene er siktet for kroppskade og ble kjørt til arresten, opplyser politiet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.