Politiet sier at det er et bredt aldersspenn på dem som har vært involvert i slagsmålet, og at noen av dem er ungdommer.
Politiet sier at det er et bredt aldersspenn på dem som har vært involvert i slagsmålet, og at noen av dem er ungdommer.

To til sykehus etter knivslagsmål på Grønland i natt

— De skadde blir kjørt til sykehus. Vi jobber med å sikre video, snakker med vitner og utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser i løpet av natten, opplyste politiet etter knivslagsmål på Grønland i natt.

Publisert

To menn får behandling på sykehus etter å ha fått knivskader i et slagsmål mellom flere ungdommer på Grønland. En person er pågrepet.

— Vi fikk melding cirka klokken 00.50 om flere ungdommer som sloss på Grønland. Da patruljen kom fram, løp mange fra stedet, og vi finner en person som er rispet i ansiktet, sier operasjonsleder Line Skott i politiet i Oslo til NTB.

— Bredt aldersspenn

Like etter kommer politiet over en annen person som har skader på nedre del av kroppen.

De to unge mennene ble kjørt til legevakt for behandling. Klokken 1.52 opplyser politiet at de er kjørt videre til sykehus, og at skadene er påført med kniv.

— Vi jobber nå med å sikre video av hendelsen, samt snakker med vitner. Vi har trolig funnet rett åsted, opplyste politiet i natt.

De første meldingene beskrev de to skadde som ungdommer. Politiet opplyser til VG at de er tidlig i 20-årene. Operasjonsleder Skott sier at det er et bredt aldersspenn på dem som har vært involvert i slagsmålet, og at noen av dem som var på stedet, er ungdommer.

Jobber med å finne id på flere

Én person er pågrepet i saken.

— Vi har nå pågrepet en person vi mener har vært involvert i hendelsen. Vi jobber nå med å finne ID på flere navngitte personer.

— Vi utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser i løpet av natten, skriver politiet på Twitter.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS