På en og en halv time har Quentin Coudert laget omtrent 600 makroner. — Hvert eneste skjell må matche med det andre, og fylles med fyll. Det er en prosess!Foto: Petter Terning
Quentin lager hundrevis av makroner hver dag. Nå strømmer kundene på Tøyen inn. - Nordmenn er nysgjerrige
Quentin Coudert trodde ikke at den ellers tomme Åkebergveien skulle føre med seg så mange gjester, men på konditoriet hans Obelia er det store oppmøter. — De to første helgene gikk jeg tom for alle produktene en time før stenging. Det var helt uventet!
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt. Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud
NB: Vi bytter abonnementsløsning i disse dager. Om du er abonnent og ikke får tilgang på avisa, logg deg inn med brukernavnet ditt og legg inn nytt passord.
Prøv oss til august for kr 1,-
Fornyes automatisk til 130,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.