På en og en halv time har Quentin Coudert laget omtrent 600 makroner. — Hvert eneste skjell må matche med det andre, og fylles med fyll. Det er en prosess!
På en og en halv time har Quentin Coudert laget omtrent 600 makroner. — Hvert eneste skjell må matche med det andre, og fylles med fyll. Det er en prosess!

Quentin lager hundrevis av makroner hver dag. Nå strømmer kundene på Tøyen inn. - Nordmenn er nysgjerrige

Quentin Coudert trodde ikke at den ellers tomme Åkebergveien skulle føre med seg så mange gjester, men på konditoriet hans Obelia er det store oppmøter. — De to første helgene gikk jeg tom for alle produktene en time før stenging. Det var helt uventet!

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

NB: Vi bytter abonnementsløsning i disse dager. Om du er abonnent og ikke får tilgang på avisa, logg deg inn med brukernavnet ditt og legg inn nytt passord.

Prøv oss til august
for kr 1,-

Fornyes automatisk til 130,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS