På en og en halv time har Quentin Coudert laget omtrent 600 makroner. — Hvert eneste skjell må matche med det andre, og fylles med fyll. Det er en prosess!

Quentin lager hundrevis av makroner hver dag. Nå strømmer kundene på Tøyen inn. - Nordmenn er nysgjerrige

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

NB: Vi bytter abonnementsløsning i disse dager. Om du er abonnent og ikke får tilgang på avisa, logg deg inn med brukernavnet ditt og legg inn nytt passord.

Prøv oss i en måned
for kr 1,-

Fornyes automatisk til 149,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS