Trondheim 20240622. Vålerengas Karina Sævik under toppseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Vålerenga på Lerkendal stadion.
Karina Sævik forlenget med Vålerenga

Karina Sævik forlenget kontrakten med Vålerenga. – Veldig viktig re-signering

Karina Sævik, som ble kåret til årets spiller i Toppserien i fjor, har signert en ny avtale med Vålerenga som strekker seg ut 2027-sesongen.

Publisert

Oslo-klubben bekrefter selv kontraktsforlengelsen i en pressemelding tirsdag

– Ambisjonene for de neste årene er de samme som vi har hatt i år: vinne serien, vinne cupen og komme langt i Champions League. Så lenge jeg har vært her, har vi bygget litt og litt videre på det vi har jobbet med hvert år, så satser jeg på at vi også gjør det i fremtiden, sier Sævik i en uttalelse.

28-åringen har en fortid i blant annet Paris Saint-Germain og Wolfsburg. Til Vålerenga kom hun sommeren 2022.

– Veldig viktig

I 2023 ble fasiten tolv scoringer og fem målgivende pasninger i Toppserien. Spissen står med imponerende 58 A-landskamper for Norge.

– Dette er et supert signal for oss som klubb, og en veldig viktig re-signering. Klubben har høye ambisjoner, og Karina er en viktig bidragsyter i jakten på disse. Karina har over mange år levert på et svært høyt nivå og vi er glade for at hun ønsker å være med videre, sier sportssjef Steinar Pedersen.

Powered by Labrador CMS