Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo smilte bredt ved sesongslutt. Nå kan han pustet lettet ut etter at størstedelen av troppen testet negativt for korona etter smitteutbruddet hos to spillere.

Vålerenga-spillere testet negativt for korona. Rett på trening igjen i morgen

Vålerenga-spillerne samles tirsdag til fellestrening etter en uke med treningsstans som følge av to smittetilfeller i troppen. Det bekrefter klubben på sin nettside. Spillerne er testet og klarert for å gjenoppta normal aktivitet.

Publisert

Vålerenga valgte i midten av forrige uke å ta samtlige spillere ut av trening som følge av de positive koronatestene. Siden den gang har både spillere og ledere testet seg to ganger.

Den midlertidige stansen i fellestreninger ble besluttet til tross for at kun et fåtall spillere hadde status som berørte av smittetilfellene.

Spillere på hotell for å unngå smitte

— Vi valgte å gjøre det på denne måten for å være på den sikre siden. Alle rundt sport har nå avlagt negative prøver og er klare for å fortsette oppkjøringen fra og med tirsdag, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen i en uttalelse.

Nå tas det ekstra grep for å unngå nye smittetilfeller.

— Vi tilbyr hotell til spillere og trenere som bor i utsatte områder, eller som har en familiesituasjon som gjør det vanskelig å opprettholde de strenge smittevernreglene, sier Ingebrigtsen.

Per nå er planen at eliteserien skal startes opp første helgen i mai.

Powered by Labrador CMS