Engasjert Johan Lædre Bjørdal i 2019. Den tidligere VIF-stopperen gir seg som aktiv fotballspiller på toppnivå.
Engasjert Johan Lædre Bjørdal i 2019. Den tidligere VIF-stopperen gir seg som aktiv fotballspiller på toppnivå.

Vålerenga ble siste stopp for Johan Lædre Bjørdal. Stopperen legger støvlene på hylla for godt

— Jeg har lurt på om jeg skal gjøre noe annet. Det har vært viktig at helsen min er bra når jeg slutter å spille fotball, sier Johan Lædre Bjørdal. Vålerenga ble siste stopp for midstopperen som har hatt en innholdsrik fotballkarriere.

Publisert

Egersunderen Johan Lædre Bjørdal har spilt fotball på toppnivå siden midten av 2000-tallet, blant andre for Viking, Bodø/Glimt, Rosenborg og nå sist for Vålerenga.

Han kom til VIF i 2019 og spilte 40 kamper, men kontrakten hans ble sagt opp i januar i år. Og nå har Bjørdal altså tatt beslutningen om å gi seg med fotballen.

— Jeg vil kunne leke med barna

— Det er totalpakken. Jeg blir 35 år i morgen. Jeg har lurt på om jeg skal gjøre noe annet. Det har vært viktig for meg at helsen min er bra når jeg slutter å spille fotball, sier Bjørdal til VG.

— Det har aldri vært et poeng for meg å skvise ut noen ekstra år. Jeg vil kunne leke med barna. Nå føles det greit, men det er rart. Jeg har spilt fotball siden jeg har kunnet stått på to bein, sier Vålerengas tidligere midtstopper.

Bjørdal vant både serie og cup med RBK før han gikk til Vålerenga før 2019-sesongen. Han fikk også med seg tre A-landskamper for Norge.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS