Midtbanespiller Synne Jensen i slaget mot Klaksvik.
Midtbanespiller Synne Jensen i slaget mot Klaksvik.

Synne Jensen tar to nye år i Vålerenga-drakt

Midtbanespiller Synne Jensen har signert ny kontrakt ut 2022 sesongen med østkantklubben. — Jeg ser fram til å bygge på årets sesong, sier hun.

Publisert

Før årets sesong kom Synne Jensen til Vålerenga fra Røa som den spilleren som hadde scoret nest flest mål i damenes eliteserie i sesongen 2019.

Like mange mål har det ikke blitt i år, men midtbanespilleren har gjort et solid inntrykk etter en noe nølende start. Mandag startet hun det nye året med å skrive ny toårskontrakt med årets dobbeltmestere.

— Jeg er glad for å ha signert en ny kontrakt med Vålerenga. Det er en spillergruppe med mange gode og hardtarbeidende spillere, sier hun til klubbens hjemmesider.

Synne Jensen var svært delaktig i hva Vålerenga skapte framover på banen. Her blir det dog ikke mål.
Synne Jensen var svært delaktig i hva Vålerenga skapte framover på banen. Her blir det dog ikke mål.

En kampavgjørende spiller

Starten på karrieren i Vålerenga med gull i både serie og cup har gitt mersmak hos den tidligere Røa-spilleren.

— Året 2020 med «the double» var en stor prestasjon og noe å bygge videre på. Jeg er klar for å bli enda bedre i Vålerenga-drakta og at vi sammen blir et enda sterkere lag neste sesong, sier Jensen.

Hovedtrener Jack Majgaard Jensen er svært godt fornøyd med å få med seg Jensen videre.

— Synne og jeg brukte litt tid i starten til å finne ut hvor Synne best fikk utnyttet sine kvaliteter, hvilket er helt normalt. Etter litt tid og hard jobbing, lyktes dette på en fantastisk måte, da hun utviklet seg til å bli en av de mest kampavgjørende spillerne gjennom høstsesongen. Denne utviklingen er jeg glad for at vi nå kan arbeide videre med, både for Synne og lagets del, forklarer den danske hovedtreneren.

Powered by Labrador CMS