Jack Majgaard Jensen avga positiv koronatest.
Jack Majgaard Jensen avga positiv koronatest.

Trener Jack Majgaard Jensen fikk ulike testsvar – seks personer hos Vålerenga damer plassert i viruskarantene

Vålerenga-trener Jack Majgaard Jensen har testet både positivt og negativt på koronaviruset de siste dagene. Nå er seks personer i klubben satt i karantene.

Publisert

Jack Majgaard Jensen trener Oslo-klubbens kvinnelag, og det er Vålerenga selv som opplyser om karantenesituasjonen som er oppstått.

Treneren skal onsdag morgen ha blitt informert om at virustesten han avga mandag var positiv. Samme dag tok han ny test. Den kom tilbake med negativt resultat, ifølge klubben.

Majgaard Jensen skal også ha testet seg fredagen før. Da var testen også negativt, og samtlige tester var av typen PCR.

Ingen koronasymptomer

«Jack har ingen symptomer på covid-19 og har heller ikke vært sammen med noen med påvist smitte. I tråd med gjeldende smitteverntiltak holder han seg likevel i isolasjon hjemme i Sverige», skriver Vålerenga.

Klubben opplyser videre at den siden onsdag hatt løpende dialog med kommunen, helsemyndighetene og Norges Fotballforbund. Det har endte med at to spillere og fire personer i støtteapparatet er definert som nærkontakter og må i åtte dagers karantene.

Alle har testet seg

Resten av spillertroppen er ikke definert som nærkontakter, men har alle testet seg og avgitt negative prøver.

Spillerne som ikke er pålagt karantene kan trene som normalt.

Etter samtaler mellom Norges Fotballforbund og klubbene vil den oppsatte treningskampen mellom Vålerenga og Lyn spilles som planlagt lørdag.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS