Den vaskekte Vålerenga-gutten Ivan Näsberg har suksess i gresk toppfotball. Nå har han også tegnet seg for sin første scoring.

Vålerenga-gutten Ivan Näsberg scoret sitt første mål i gresk toppserie

Klanens mangårige helt, den vaskekte Vålerenga-gutten Ivan Näsberg, sendte PAOK i ledelsen mot Asteras Tripoli i gresk fotball mandag, men måtte se seieren ryke etter to sene baklengsmål. Kampen endte 2-2.

Tidligere Vålerenga-spiller Ivan Näsberg brukte bare seks minutter på å sende PAOK i ledelsen i mandagens kamp. Scoringen var 26-åringens første i den greske superligaen denne sesongen.

Da spanske Brandon økte ledelsen åtte minutter før full tid, så poengene ut til å være sikret for gjestene. Slik ble det imidlertid ikke.

Ivan og PAOK på fjerdeplass

Reduseringen kom i siste ordinære minutt, og fire minutter på overtid berget Asteras Tripoli det ene poenget.

PAOK ligger på fjerdeplass på tabellen i gresk fotball. Asteras Tripoli er nummer ni.