Oslo 20210522. VIFs Ingibjörg Sigurdardóttir (t.v.) med selvmål på egen keeper Hannah Seabert under Toppseriekampen i fotball for kvinner mellom Vålerenga - Avaldsnes på Intility Arena i Oslo. På bildet er også Avaldsnes Robyn Elizabeth Decker og VIFs Stine Ballisager Pedersen.
Selv om VIFs Ingibjörg Sigurdardóttir scoret mot Åsane, endte det på rumpa og med poengtap for Vålerenga i Bergen.

Vålerenga-damene snublet mot Åsane

Vålerenga så ut til å gå mot borteseier, men på overtid utlignet Åsane. Dermed styrket Rosenborg gullsjansen i Toppserien.

Publisert

Da Ingibjörg Sigurdardóttir satte inn kampens første mål på Åsane Arena etter 83 minutter, trodde de fleste det skulle bli seier og tre poeng til Vålerenga. 

Men fire minutter på overtid fikk vertene en corner

Selv om Åsane ikke skapte noen store sjanser i kampen, fikk de kranglet til seg en corner fire minutter på overtid. Dommeren hadde lagt til nettopp fire minutter, og lot hjemmelaget få den siste dødballen. De sendte opp samtlige 11 spillere, og til slutt fikk Ida Kroken heade inn utligningen.

Dermed endte kampen 1-1, og det ble et nytt poengtap for Vålerenga.

Rosenborg slo Røa

Rosenborgs slo derimot Røa 3-0.

RBK har seks strake seirer og et forsprang på tre poeng ned til Vålerenga med seks serierunder igjen. I siste kamp, 18. november, kommer VIF på besøk til Trondheim. Det kan bli en ren seriefinale.

Powered by Labrador CMS