Mannen som ble utsatt for vold i natt ble fraktet og lagt igjen i Konows gate.
Mannen som ble utsatt for vold i natt ble fraktet og lagt igjen i Konows gate.

Mannen som ble funnet alvorlig skadd på gata i Gamlebyen, ble fraktet dit

En mann ble tidlig søndag morgen funnet liggende på bakken Gamlebyen i Oslo. Han var ifølge politiet utsatt for grov vold og ble fraktet dit han ble funnet.

Publisert

Mannen i 30-årene ble funnet i nærheten av Konows gate 5 klokken 4.42.

Krimleder Roger Hjertø i Oslo politidistrikt opplyser til Avisa Oslo søndag ettermiddag at stedet mannen ble funnet, ikke er åstedet for volden.

– Nei, det er ikke åstedet. Han har ikke gått dit selv, men ble fraktet på et eller annet vis og dermed forlatt, sier Hjertø.

Ikke avhørt

Politiet står dermed fremdeles uten åsted. De har heller ikke pågrepet noen for volden og har avsluttet det aktive søket etter gjerningspersoner ute i gatene. Krimlederen sier likevel at de har noe informasjon om hvem som kan være de mistenkte.

– Det er utfordrende da det ikke har vært mulig å avhøre ham ennå. Han forklarte noe da han ble funnet, men nå ligger han alvorlig skadd på sykehuset, sier Hjertø.

Han sier at mannen, slik det ser ut nå, ikke er et tilfeldig offer.

– Har veldig mange brudd

Mannen var ved bevissthet da nødetatene kom til stedet.

– Vi ble varslet av AMK, etter at forbipasserende fant ham. Skadene han har, er alvorlige. Han har veldig mange brudd og er sendt til Ullevål, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB søndag morgen.

– Vi har satt i gang en bred etterforskning og leter etter flere gjerningspersoner. Vi er usikre på bakgrunnen og vet ennå ikke hvor dette har skjedd, sier operasjonslederen.

Mannen skal ikke være livstruende skadd.

– Men dette er en alvorlig sak. Det er ikke noe som tyder på at mannen skal ha blitt ranet, sier Stokkli.

Powered by Labrador CMS