Det nyeste forslaget fra Obos sett fra Sotahjørnet. Kiosken rehabliiteres og blir værende mens boligblokka bak er nedskalert og trukket tilbake fra Etterstadgata og Strømsveien.
Det nyeste forslaget fra Obos sett fra Sotahjørnet. Kiosken rehabliiteres og blir værende mens boligblokka bak er nedskalert og trukket tilbake fra Etterstadgata og Strømsveien.

Obos ga seg og river likevel ikke Sotakiosken. Slik kan det bli seende ut øverst på Vålerenga

Sotakiosken øverst på Vålerenga har vært kjernen i en langvarig strid mellom utbygger Obos og naboer i årevis. Nå ser det ut til å ha løst seg. Obos har nedskalert planene om ny boligblokk som gjør at kiosken blir værende.

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

12 Måneder
1190 kr

Kjøp

3 Måneder
345 kr

Kjøp

1 Måned
130 kr

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 230 pr. måned

Kjøp

Powered by Labrador CMS