Nathan Jirenyaa Etefa og Food Family pressenterer et helt nytt konsept innen take away i Kolstadgata på Tøyen.
Nathan Jirenyaa Etefa og Food Family pressenterer et helt nytt konsept innen take away i Kolstadgata på Tøyen.

Hos Nathan og Food Family på Tøyen får du pizza, sushi og pokebowls. – Målet er å være billigere enn konkurrentene

I Kolstadgata på Tøyen har det i høst åpnet et helt nytt take away-konsept. Hos Food Family ønsker de å servere gjestene det de selv ønsker.

Publisert

— Pizza er den foreløpig den klare bestselgeren, men også interessen for sushi og pokebowls er økende, forteller en fornøyd daglig leder, Nathan Jirenyaa Etefa til VårtOslo.

I august startet han opp den nye take away-sjappa Food Family i Kolstadgata på baksiden av Tøyen torg. Serveringsstedet er det første i sitt slag i hovedstaden som kan tilby både pizza, sushi og pokebowls.

Fornøyd med åpningen

Etter å ha holdt dørene åpne i vel to måneder uten noe storstilt markedsføring, er den daglige lederen veldig fornøyd med tilsiget av kunder.

— Det er veldig godt å se hvor mange kunder som allerede har funnet oss. Det er heldigvis ikke bare venner og familie som kommer innom her for å kjøpe seg noe å bite i, forteller Nathan Jirenyaa Etefa.

Også tilbakemeldingene fra kundene har vært svært gode til nå.

— Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Det er selvfølgelig noe som varmer, sier take away-sjefen.

Kundene skal få bestemme konsept

Bak konseptet står det Stavanger-baserte gründerselskapet Artapluss. Food Family er foreløpig det tredje konseptet firmaet ruller ut i hovedstaden.

— Vi valgte de tre varegruppene ut fra at vi tidligere har erfaringer med akkurat disse, forteller den daglige lederen.

På baksiden av Tøyensenteret i Kolstadgata har den nye take away-restauranten fått sin plassering.
På baksiden av Tøyensenteret i Kolstadgata har den nye take away-restauranten fått sin plassering.

Han sier at de ønsker å prøve seg fram til hva publikum egentlig vil ha når de handler hos Food Family.

— Nå har vi valgt å starte med pizza, sushi og pokebowls, så får tiden vise hvordan det utvikler seg videre. Vi vil være et sted for publikum, og da skal vi lytte til deres ønsker og endre menyen deretter, sier Jirenyaa Etefa.

Dedikerte kokker til hvert konsept

Med tre ulike serveringslinjer har Food Family dedikerte kokker til hver av matgruppene. Blant annet er sushikokene hentet inn både fra Lisboa og London for å skape matmagi på Tøyen. Men ved stor pågang på et sted, er det åpent for en viss flyt av kokker mellom de forskjellige kjøkkenene.

— Denne modellen gjør at Food Familiy kan ligge betydelig lavere i pris enn konkurrentene, sier Etefa.

Likevel ser han ikke på Food Family som en billig restaurant.

— Vi har konkurransedyktige priser og skal gi kunden value for money. Målet er å ligge cirka 25 prosent under konkurrenter med samme kvalitet, ikke 25 prosent under de aller billigste gatekjøkkenene, påpeker Nathan Jirenyaa Etefa.

Powered by Labrador CMS