Vålerenga fikk en elendig start på hockeysesongen, men er nå kommet skikkelig i siget med sin fjerde rtake seier på rad.

Fjerde strake seier for Vålerenga – Rasmus Ahlholm scoret i debuten

Vålerengas hadde god kontroll og slo Ringerike 4-1 i eliteserien i ishockey. VIFs Rasmus Ahlholm scoret sitt første mål etter overgangen fra Storhamar.

Rasmus Ahlholm satte inn 4-1 etter 35 minutter. Det ble kampens siste mål. Svensken ble for kort tid siden dømt i Østre innlandet tingrett etter taklingen han satte inn på lagkamerat Jacob Lundell Noer på Storhamar-trening i fjor.

Ahlholm ble klar for Oslo-klubben for snaut to uker siden.

— Opp til meg å ta revansje

— Det er sikkert mange som vil reagere (på overgangen), men det er opp til meg å ta revansje og alt sånt. Jeg hadde det veldig bra da jeg var her i Vålerenga sist, sa Ahlholm til TV 2.

Ringerike hadde sine muligheter og skapte flere ganger trøbbel i Vålerengas sone, men buret ble holdt rent i de to første periodene.

Sander Thoresen fikk enkel jobb med å sette inn 1-0 etter flott spill. En kopi av målet kom fem minutter senere da Filip Lalande satte inn 2-0.

Thomas Olsen la på til 3-0 før Leonards Rimjans sørget for en redusering med en flott prestasjon.

Sparta er neste motstander for Vålerenga til torsdag. To dager senere kommer Storhamar på besøk til Jordal.