Fram og tilbake er like langt. Men nå sier NFF at Vålerengas Herolind Shala likevel ikke skal sone for gule kort mot RBK onsdag.
Fram og tilbake er like langt. Men nå sier NFF at Vålerengas Herolind Shala likevel ikke skal sone for gule kort mot RBK onsdag.

Helomvending fra NFF. Vålerengas Shala får likevel spille mot RBK

NFF snur og stryker begge de gule kortene Vålerengas Herolind Shala fikk mot Stabæk. Dermed kan midtbanespilleren spille onsdagens kamp mot Rosenborg.

Publisert

— Vi har fått melding om at Herolind Shala er spilleberettiget til onsdagens kamp, i tråd med gjeldende reaksjonsreglement, opplyser VålerengaTwitter mandag.

Tidligere på dagen sa leder for juridisk seksjon i Norges Fotballforbund, Espen Auberg, at selv om Shala slapp suspensjon etter to gule kort i Stabæk-kampen, må han likevel stå over onsdagens eliteseriemøte med Rosenborg.

— Har tatt en ny vurdering

Dette fordi han pådro seg nytt gult kort i kampen mot Viking og dermed sto med fem gule kort totalt.

Men nå styrkes de gule kortene fra Stabæk-kampen, og Shala får dermed spille onsdagens eliteseriekamp mot Rosenborg.

— Vi har nå tatt en ny vurdering av dette, og konkludert med at begge de to gule kortene strykes fra tellingen av gule kort med hensyn til karantene.

— Shala står da registrert med to gule kort, fra kampene mot Sarpsborg 08 og Viking, og skal ikke sone karantene for gule kort før han ev. mottar ytterligere to gule kort denne sesongen, opplyser Aurberg til Eurosport.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS