Investor Tor Olav Trøim skal ha garantert for 13,9 millioner til Vålerenga. Men det er usikkert om Trøim blir med videre.
Investor Tor Olav Trøim skal ha garantert for 13,9 millioner til Vålerenga. Men det er usikkert om Trøim blir med videre.

Trøims Vålerenga-avgjørelse er utsatt

Avgjørelsen om Tor Olav Trøim forblir som Vålerenga-investor også neste sesong lar vente på seg.

Publisert Sist oppdatert

Normalt sett må investor Tor Olav Trøim si opp avtalen han har med Vålerenga Fotball Elite gjennom hans selskap Vålerenga Fotball AS før 30. juni for at avtalen ikke skal gjelde etter 31. desember.

— Har ikke så mye å melde vedrørende dette spørsmålet, annet enn at denne avgjørelsen er utsatt til over ferien, skriver daglig leder Erik Espeseth i Vålerenga Fotball AS i en e-post til Nettavisen.

Har garantert for 13,9 millioner kroner

Vålerenga Fotball AS er heleid av Magni Sports AS. Gjennom Magni Sports AS har Trøim garantert osloklubben 13,9 millioner kroner gjennom driftstilskudd eller lån i 2020.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.