Stian Sjøvold Thorstensen (t.h.) i duell med Tromsø-spiller Jens Hjertø-Dahl i cupen på hjemmebane på Intility Arena tidligere i år.

Har signert ny avtale med Vålerenga: – Gøy at klubben viser meg tilliten selv om jeg har vært småskadet her og der

– Jeg har blitt veldig glad i Vålerenga og syns det er en utrolig fin klubb, så nå gleder jeg meg bare til å få lov til å spille mer på Intility Arena og foran Østblokka, sier 18-åringen.

Publisert

Det er snart to år siden Stian Sjøvold Thorstensen kom fra Rosenborg til Vålerenga. 18-åringen sistnevnte klubb selv omtaler som et trøndersk stortalent stortrives etter alle solemerker i hovedstaden. 

Nå er det bestemt at han fortsetter i kongeblå drakt ut 2026, etter med ny avtale signert med Vålerenga.

– Gøy

– Det er gøy at klubben viser meg den tilliten selv om jeg har vært småskadet her og der, og veldig gøy å få være med på reisen tilbake til Eliteserien igjen, sier Sjøvold Thorstensen i en pressemelding.

– Jeg har blitt veldig glad i Vålerenga og syns det er en utrolig fin klubb, så nå gleder jeg meg bare til å få lov til å spille mer på Intility Arena og foran Østblokka, legger han til. 

Debuten i kongeblått kom på bortebane i Eliteserien mot Sarpsborg 08 i november i fjor, og i OBOS-ligaen ble debuten borte mot Mjøndalen. 

Skader og sykdom

Mye av årets sesong har vært preget av skader og sykdom. Likevel uttrykker klubben at det er «liten tvil om talentet til den kreative midtbanespilleren».

– Stian er veldig langt fremme når det kommer til ferdigheter, men ikke like langt fremme når det gjelder fysikk. Vi begynner å se at han gror til nå, og det vises også i treningssammenheng. Når han er fresh, rask og skadefri så holder han et veldig høyt nivå på blikk, oversikt og relasjonelle ferdigheter, uttaler trener Geir Bakke.

– Vi håper nå at han skal få kontinuitet i treningsarbeidet, og da har vi en spiller som banker på døra fort, er med i konkurransesituasjonen og bidrar til å løfte hele kollektivet, avslutter Bakke.

Powered by Labrador CMS