Vålerengas damer har til gode å avgi poeng etter fire runder i Toppserien. 2. påskedag ble det nok en overbevisende seier.

Vålerengas damer fortsetter seiersrekken

Vålerenga knuste Arna-Bjørnar 3-0 i Toppserien i fotball mandag. Det var Vålerenga-damenes fjerde seier på rad.

Første omgang ble ferdigspilt uten at noen av lagene klarte å finne nettmaskene. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Målshow i andre omgang

Vålerenga tok ledelsen ved Elise Thorsnes ett minutt etter sidebytte. 33-åringen står med tre seriemål i år.

Da det var spilt et kvarter av andreomgangen, ble vondt til verre for Arna-Bjørnar, da Rikke Nygard doblet ledelsen for Vålerenga.

Etter 71 minutter la Janni Thomsen på til 3-0 for Vålerenga. Ingen av lagene maktet å få ballen i mål etter dette. Dermed ble det tremålsseier til østkantlaget fra Oslo.

I den andre enden av tabellen møtte oslolaget Røa John Arne Riises klubb Avaldsnes.

Riise jublet for sesongens første mål

I likhet med Avaldsnes sto også Røa uten poeng på de tre første kampene. Avaldsnes' Sydney Blomquist ble helten et kvarter før slutt. Hun scoret fra spiss vinkel etter et flott gjennomspill av Karina Sævik.

De to bunnlagene skapte ikke mange sjanser i solskinnet på Røa-banen. Etter hvilen tok Avaldsnes mer over banespillet, og Riises stemme hørte man tydelig idet sesongens første mål var et faktum.

--Yes! ropte den tidligere Liverpool-stjernen.

Riises mannskap står med 2-11 i målforskjell etter de fire første kampene.