Oslo 20240510. Elise Thorsnes etter toppseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Lillestrøm på Intility Arena.Foto: Terje Pedersen / NTB
Elise Thorsnes og Vålerenga fortsetter på tabelltopp etter 3-1 seier over Arna-Bjørnar

Lynrask scoring av Elise Thorsnes da Vålerenga oppskriftsmessig slo Arna-Bjørnar

Etter bare 25 sekunder spilt satte Vålerengas Elise Thorsnes ballen i mål borte mot bunnlaget Arna-Bjørnar. Dermed troner laget fra Oslos østkant fortsatt på toppen av tabellen etter at en tredel av årest serie er spilt.

Vålerengas damer gikk på en smell hjemme mot Rosenborg i forrige serierunde, og dermed hadde trønderne samme poengsum som oslolaget.

Med 3-1 seier over Arna-Bjørnar 2. pinsedag fortsetter Vålerenga på toppen av tabellen. Spørsmålet er imidlertid om RBK gjør det samme.

Lynrask scoring x 2

Laget fra Trondheim møter LSK hjemme på Lerkendal, og utfallet av den kampen vil avgjøre om Vålerenga får en liten luke til RBK.

Seieren over Arna-Bjørnar var etter oppskriften, og Vålerenga tok en tidlig ledelse da Elise Thorsnes satte inn 1-0 etter bare 25 sekunder av 1. omgang.

Til pause sto Vålerenga kun med ettmåls ledelse. Men da andreomgangen var så vidt i gang kom nok en lynrask Vålerenga-scoring. Innbytter Tuva Lotte Leschbrandt Espås satte inn 2-0 etter målgivende fra Janni Thomsen.

Arna-Bjørnar reduserte etter drøyt 73 minutters spill. Men kun to minutter senere var Thomsen frempå for Vålerenga og sikret 3-1 seier til oslolaget.