Nylandsveien i retning Vaterland med Elgparken og Akerselva på høyre side. Foto: Google maps
Nylandsveien i retning Vaterland med Elgsletta og Akerselva på høyre side.

Smalt inn i drosje ved Elgsletta: - Alle tre var beruset og sier de kjørte bilen

I Nylandsveien ved Elgsletta ventet taxien på grønt lys da det smalt. En bil bakfra klarte ikke å stoppe. Ut av bilen kom tre berusede personer. Nå sliter politiet med å finne ut hvem av dem som satt bak rattet.

Publisert

Politiet meldte om påkjørselen i Nylandsveien ved Elgsletta klokken 3.30 natt til søndag.

- En taxi har ventet på grønt lys i et kryss. Bilen bak har ikke klart å stoppe i tide og kjørt inn i taxien, sier politiets operasjonsleder Roy Langengen.

Fraktet til legevakt

Kollisjonen var så kraftig at begge bilene måtte tause fra stedet. Men ingen personer skal ha pådratt seg alvorlige skader.

- Fører av taxien ble kjørt til legevakt for en sjekk, trolig mindre skader, sier Langengen.

Selve skyldspørsmålet er det liten tvil om. Bilen som kom bakfra må bære ansvaret for å ikke ha klart å stoppe i tide. Men politiet sliter med å finne ut hvem som faktisk satt bak rattet.

- Alle tre tatt til arresten

- I den andre bilen var det tre stykker som alle sa de hadde kjørt bilen. Alle tre var beruset og tatt med inn til arresten for blåseprøve, sier Roy Langengen.

- Etterforskning i etterkant vil forøke å finne ut hvem av de som virkelig kjørte bilen. En av disse klaget også på smerter i brystet og kjørt legevakt for sjekk, sier operasjonslederen.

Powered by Labrador CMS