Vålerengas redusering til 2-3 midtveis i sisteperioden holdt ikke. Det var Storhamar som kunne juble etter andre kvartifnale i sluttspillet.

Storhamar slo tilbake mot Vålerenga

Storhamar utlignet kvartfinaleserien mot erkerival Vålerenga med 3-2-seier i NM-sluttspillet i ishockey

Konsta Mäkinen og Andreas Dahl ga Storhamar en to måls ledelse etter første periode, mens Patrick Elvsveen økte til 3-1 noen minutter etter Vålerengas redusering ved Sebastian Johansen i midtperioden.

Gjestene fra Oslo skapte spenning mot slutten. Da styrte David Booth inn 2-3 med underkant av tolv minutter igjen. Nærmere kom ikke Vålerenga, og dermed står det 1-1 mellom lagene i jakten på semifinaleplass.

Sparta vant borte mot Frisk

Sparta kom under mot Frisk Asker, men snudde kampen i midtperioden. Det ble til slutt 4-1 til gjestene. Laget fra Sarpsborg leder 2-0 sammenlagt.

Stavanger hadde ingen problemer borte mot Ringerike og vant hele 7-0. Også rogalendingene har vunnet sine to første sluttspillkamper.

Jevnest var det i Kristins Hall der Lillehammer tok imot Stjernen. Det har oppgjøret gått til «sudden death» etter 2-2 etter tre perioder.

Tredje kvartfinaleoppgjør spilles torsdag.