Oslo 20240420. Daniel Håkans og Vålerenga scorer under Obosligakampen mellom Lyn og Vålerenga på Ullevaal stadion lørdag.Foto: Terje Pedersen / NTB
Er Daniel Håkans (23) på vei vekke fra Vålerenga?

Allsvenskan-koblet VIF-profil dukket opp i Sverige: – En interessant klubb

Vålerengas kantspiller Daniel Håkans har i svensk presse blitt koblet til en Hammarby-overgang. Søndag var han på tribunen da stockholmsklubben spilte kamp.

Publisert

Den finske landslagsspilleren sier Hammarby som klubb virker spennende. Uttalelsen er gitt til svenske Expressen , som tok en prat med fotrappe Daniel Håkans under stockholmsderbyet mellom Djurgården og Hammarby.

– Stockholm er et fantastisk sted. Se rundt deg, det er fullt med 20 minutter til avspark. Det er mektig, sa den finske landslagsspilleren til avisen.

– Vi får se hva som skjer

23-åringen ble i fjor hentet til Vålerenga fra Jerv, men den første sesongen i hovedstaden endte med nedrykk for Håkans og VIF. 

Den siste snaue måneden har en skade holdt ham på sidelinjen.

– Jeg har vært skadd i det siste og vært med en dyktig fysioterapeut som har behandlet meg godt. Derfor er det godt tidspunkt å se derbyet på, fortsatte Håkans.

Kantspilleren erkjenner at en overgang til svensk fotball virker spennende.

– Vi får se hva som skjer, men Hammarby er en interessant klubb. Målet mitt nå er bare å bli spilleklar, og jeg er ikke så langt unna det.

– Hadde det vært et spennende steg?

– Ja. Absolutt!

Powered by Labrador CMS