Vålerengas Osame Sahraoui fortsetter i blått.
Vålerengas Osame Sahraoui fortsetter i blått.

Vålerenga forlenget kontrakten med ungt stortalent

Vålerengas stortalent Osame Sahraoui (19) har signert en kontrakt ut 2023-sesongen med Oslo-klubben.

Publisert Sist oppdatert

Det bekrefter Vålerenga på sin nettside.

19-åringen har vært involvert i sju kamper for Vålerenga så langt i årets utgave av Eliteserien. Unggutten har startet to kamper – mot Viking og Aalesund. I de fem andre har han blitt byttet inn.

Han har gjort en god figur og har vært delaktig til at klubben ligger 3.-plass i Eliteserien.

– Veldig stort

Nå er han belønnet med en kontrakt som binder ham til blåtrøyene i tre og et halvt år til.

– Det er veldig stort å signere for Vålerenga. Selv om jeg har vært her en god stund og allerede fått bidratt litt i Eliteserien, er det veldig deilig å få det ned på papiret, sier Sahraoui.

– Viktig signering

Også trener Dag-Eilev Fagermo er fornøyd.

– Dette er en veldig viktig signering for oss. Han er ung, han er lokal og han er en publikumsspiller. Det er en gutt jeg ble forelsket i da vi var i Portugal, og her kan vi få et langt og godt forhold faktisk, sier Fagermo.

Sahraoui kom til Vålerenga fra Hauketo i 2014. I 2019 var han fast inventar på Vålerenga 2.-laget som rykket opp fra 3. til 2. divisjon.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.