Lagkaptein Stine Ballisager Pedersen var i festhumør søndag kveld, etter Vålerengadamenes andre cupfinaletriumf på to år

Vålerengas damer tok med Kongepokalen på fest: - Neste år kjører vi på og vinner serien også!

Etter å ha vunnet sin andre kongepokal på to år var Vålerenga-damene i festhumør sent søndag kveld. — Dette smakte sinnssykt godt, sa lagkaptein Stine Ballisager Pedersen mens hun holdt godt grep om pokalen.

Publisert

Etter en herlig cupfinaleseier over Sandviken på Ullevaal, møtte Vålerenga-damene fansen hjemme på Intility søndag kveld.

I pausen på guttas kamp mot Brann ble Vålerenga-damene hyllet av Klanen da de entret gressmatta. Selvsagt med pokalen. Og etterpå var det fest!

— Glemmer nesten serien i år

— Vi bare kjører på neste år også, sier Vålerengas sportssjef Eli Landsem til VårtOslo mens festen er i gang på stadionpuben Øst på Valle Hovin.

Janni Thomsen og restenJanni Thomsen og resten av Vålerenga-spillerne ble hyllet av fansen under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Brann søndag kveld.

— Dette er bare så utrolig deilig. Nå glemmer jeg nesten at vi ikke har fått det helt til i serien i år, sier lagkaptein Stine Ballisager Pedersen,

Med kongepokalen i en hånd og en halvliter i den andre.

— Neste år er målet seriegull

Etter cuptriumfen, er det to seriekamper igjen før damefotballen tar pause fram til neste vår. Etter en sesong litt under pari, mener sportssjef Landsem at det ikke er noen grunn til å se seg tilbake.

— Neste år må målet være også å ta seriegull, smiler sportssjefen.

Vålerenga-supporterne ville gjerne ha selfies med sine helter etter cuptriumfen søndag.

Hun er likevel ikke for skuffet over årets sesong, selv om muligheten til å ta seriegull denne sesongen er borte.

— Ser du på prestasjonene våre er de ikke noe dårligere enn hva de var i fjor. Forskjellen er bare at lagene rundt oss har blitt mye bedre i år, mener Eli Landsem.

Tok tid å finne riktig system

Et av innsigelsene mot Vålerenga-laget i år har vært at de ikke har klart å tette hullet eller midtbanegeneral Sherida Spitse, som reiste hjem til Holland før årets sesong.

Vålerenga-laget på vei inn til cupfinalefesten på puben Øst på Intility arena.

— Vi har mange gode midtbanespillere, men det har tatt tid å finne det riktige systemet på midtbanen. Det føler jeg vi nå har kontroll på, sier Landsem.

Spillerne hun snakker om, som endelig har funnet sin plass i Vålerenga-laget, er nykommerne Rikke Nygard og Thea Bjelde.

I tillegg har klubben i tillegg hentet inn Olaug Tvedten, som grunnet knetrøbbel, ikke kunne spille cupfinalen.

— Vi har allerede begynt å tenke på neste år Det jeg kan love er at vi også i 2022 skal være med helt i toppen av norsk kvinnefotball, lover Eli Landsem.

Powered by Labrador CMS