VIF-jubel mot Sparta sist de to lagene møttes. Fullt så gledelig ble det ikke for Vålerenga på bortebane i Sarpsborg lørdag.

Straffeslag avgjorde da Vålerenga møtte Sparta borte

Med stillingen 1-1 mellom Sparta og VIF etter tre perioder lørdag kveld gikk kampen til forlenging og deretter straffeslag.

Vålerenga kom best ut da Storm Mørch-Karlstad ordnet 1-0 mot slutten av 1. periode. Hans Kristian Jakobsson utlignet for vertene med midtperiodens eneste scoring. Det ble ikke flere scoringer verken i tredje periode eller i forlengningen.

Vålerenga trakk til slutt det korteste strået og Sparta vant 2-1 etter straffeslag.

Kampfakta: Sparta-VIF 2-1 e.str. (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-0). 1.708 tilskuere. Mål: 1. periode: 0-1 (18.54) Storm Mørch-Karlstad (Calle Rune Spaberg Olsen, Colin Spaberg Olsen). 2. periode: 1-1 (28.06) Kristian Jakobsson (Svein Petter Falk-Larssen). 3. periode: Ingen.Forlengning: Ingen, 2-1 på straffer).

Utvisninger: Sparta 2 x 2 min., Vålerenga 2 x 2 min.

Stjernesmell for Manglerud Star mot Frisk

For drabantbylaget Manglerud Star ble det en skikkelig stjernesmell i møte med Frisk Asker lørdag. MS klarte ikke å sette en eneste puck i Frisk-målet. Og ligger fortsatt desidert sist på tabellen, med fattige to poeng og ingen seire så langt i sesongen.

Kampfakta: Manglerud Star – Frisk Asker 0-5 (0-1, 0-0, 0-4). Mål: 1. periode: 0-1 (13.42) Anders Bastiansen (Esbjørn Fogstad Vold, Nicolay Andresen). 2. periode: Ingen. 3. periode: 0-2 (43.27) David Morley (Eskil Wold), 0-3 (47.43) Magnus Tveit Geheb (Viktor Granholm, Bastiansen), 0-4 (54.06) Morley, 0-5 (54.44) Granholm (Bastiansen, Kristoffer Thomassen).

Utvisninger: Manglerud Star 4 x 2 min., Frisk Asker 5 x 2 min.