Steffen Thoresen forlater Storhamar og skal spille for far Petter Thoresens gamle klubb på 1980-tallet, Manglerud Star.
Steffen Thoresen forlater Storhamar og skal spille for far Petter Thoresens gamle klubb på 1980-tallet, Manglerud Star.

Steffen Thoresen til Manglerud Star. Grüner henter svenske på ettårig kontrakt

— Steffen Thoresen er sterk og besitter en masse rutine, sier Gisle Olsen i Manglerud Star. I dag ble det også kjent at Grüner signerer ettårig kontrakt med svenske Erik Lindhagen (32).

Publisert Sist oppdatert

Steffen Thoresen (35) fortsetter ishockeykarrieren i Manglerud Star, melder klubben på sin hjemmeside.

— Jeg er veldig spent på ny klubb. Kjenner mange fra laget og har spilt med mange før, som da også gjorde at valget ble enklere, sier Thoresen.

Den rutinerte løperen med flere offisielle landskamper for Norge fikk ikke ny kontrakt med Storhamar. 35-åringen har også spilt for Vålerenga og Lørenskog og en rekke svenske lag.

— Får tilbake en Thoresen

– MS signerer Steffen Thoresen med tanke på å få inn en spiller som kan heve treningshverdagen og være med på å legge lista høyere for hele laget. Han er sterk, har en fysisk tilstedeværelse i spillet sitt og besitter en masse rutine, sier styremedlem i klubben, Gisle Olsen.

— Han kan også bidra med lederskap i garderoben. Og ikke minst så får vi en Thoresen tilbake til MS som ønsker å gjøre det bedre enn hva far Petter gjorde det i sin tid, mener Olsen.

Steffen Thoresen er bror til Patrick Thoresen og sønn av landslagssjef Petter Thoresen. På første halvdel av 1980-tallet spilte også far, Petter, for Manglerud Star. Han fikk fire sesonger i MS før han gikk videre til Vålerenga.

Rutinert svenske klar for Grüner

På Dælenenga ble det klart at svenske Erik Lindhagen skriver ettårig kontrakt med Grüner. Den 32-årige svensken er en toveis-center som også har god erfaring med spill på backplass i både SHL og EIHL.

— Han blir et verdifullt tilskudd til vår spillerstall med sin rutine fra spill i Allsvenskan, SHL og EIHL. I tillegg har han også fått med seg 46 «europakamper» i European Trophy, Champions Hockey League og Continental Cup, skriver Grüner på sin Facebook-side.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.