E ble påkjørt av en bil like ved Sannerbrua. Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren.
E ble påkjørt av en bil like ved Sannerbrua. Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren.

Sparkesykkel-ulykker på Grønland og i Sannergata. Bilist fratatt førerkort og syklister til legevakt

En person på sparkesykkel fikk hodeskader etter et fall på Grønland natt til i dag. En annen ble påkjørt av en bil i Sannergata.

Publisert

Den siste ulykken skjedde ved Akerselva på Grønland, og ifølge politiet jobbet ambulansepersonell med personen på stedet før vedkommende ble kjørt til legevakten i ambulanse.

Syklisten framstår som alvorlig skadd, skrev Oslopolitiet først på Twitter, men i totiden i natt opplyser politiet at skadene ikke var så alvorlige som først antatt, ifølge VG.

Uvisst skadeomfang etter ulykke i Sannergata

I underkant av en time tidligere skjedde en annen ulykke med en sparkesyklist i Sannergata. Syklisten ble påkjørt av en bil like ved Sannerbrua, men var ved bevissthet da vedkommende fikk behandling av ambulansepersonell.

Skadeomfanget er uvisst, men også denne personen er kjørt til legevakten i ambulanse. Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.