— Drosjesjåføren har forklart til oss at han ble truet, ransmennene viste fram håndvåpen og en kniv, fortalte politiet ette ranet.
— Drosjesjåføren har forklart til oss at han ble truet, ransmennene viste fram håndvåpen og en kniv, fortalte politiet ette ranet.

Drosjesjåføren slått og truet med kniv og pistol på Dælenenga. Så ble han ranet og frastjålet bilen

Fire menn i begynnelsen av 20-årene må i retten, tiltalt for å ha slått en drosjesjåfør i ansiktet og bakhodet i Københavngata på Dælenenga. Deretter viste de frem pistol og kniv før de stjal sjåførens lommebok, mobil og stakk av med bilen.

Publisert

Politiet fikk melding om det brutale drosjeranet ved 2.30-tiden natt til fredag 24. september i fjor.

Rundt halvannen taime senere ble den stålne drosjen gjenfunnet på Tøyen. Drosjesjåføren hadde da blitt sendt til behandling på legevakt.

— Veldig preget etter hendelsen

— Han har forklart til oss at han ble truet, ransmennene viste fram håndvåpen og en kniv, og han ble fraranet både telefon og bil, sa operasjonsleder i Oslo-politiet, Line Skott i fjor høst.

— Sjåføren ble utsatt for vold og er veldig preget etter hendelsen. Han blir nå ivaretatt på legevakten, fortalte operasjonslederen.

Ikke lenge etter ble de fire mistenkte mennene pågrepet av politiet. Nå er det tatt ut tiltale og de fire, som alle er i alderen 20 til 22 år, må møte i retten.

Alle fire tiltalt for ran eller medvirkning

— De fratok ham med makt, blant annet ved fremvisning av pistol og kniv, mobiltelefon og en lommebok med flere bankort, samt bilnøkkel og tok deretter NN sin drosjebil og kjørte fra stedet, heter det i tiltalen mot de fire.

Samtlige fire er tiltalt for å ha utført eller medvirket til det brutale ranet og tyveriet. Rettssaken er berammet til 13. desember i Oslo tingrett.

Powered by Labrador CMS