Beboere fra tre bygårder i Fauchalds gate evakuerte seg selv etter brannen som trolig startet på en takterrasse.
Beboere fra tre bygårder i Fauchalds gate evakuerte seg selv etter brannen som trolig startet på en takterrasse.

Brannen i Fauchalds gate er slukket: - Ingen personer er skadd, men to leiligheter er ubeboelige

Brannvesenet fryktet en stund spredning til andre bygårder etter at det begynte å brenne på taket i en gård i Fauchalds gate på Majorstua. Nå er brannen slukket og ingen personer skal være skadd, opplyser politiet.

Publisert

Oslo brann- og redningsetat opplyste klokka 15.14 at brannen i Fauchalds gate var slukket, og at de gikk over i en etterslukkingsfase.

— To leiligheter er per nå ubeboelige. Vi er i ferd med å returnere noen av de evakuerte tilbake i sine respektive leiligheter, opplyser politiet sent lørdag ettermiddag.

Brannen startet trolig på en takterrasse

Nødetatene rykket ut til stedet litt før klokka 14. Det ble observert hvit røyk fra taket, og flere beboere hadde da evakuert seg selv.

Brannvesenet gjorde grovsøk i den aktuelle leiligheten, men det ble ikke gjort funn av personer. De opplyste at brannen hadde gått i konstruksjonen, og at det derfor ble iverksatt evakuering av to nærliggende bygårder.

Ifølge brannvesenet begynte det å brenne på taket, trolig på en takterrasse. Det er ikke meldt om personskader i forbindelse med brannen.

Powered by Labrador CMS