Fevziye Kaya Sørebø ble skutt og drept i Tostrups gate på Frogner i Oslo onsdag for snart to uker siden.
Fevziye Kaya Sørebø ble skutt og drept i Tostrups gate på Frogner i Oslo onsdag for snart to uker siden.

Frogner-drapet: Siktet mann utskrevet fra psykiatrisk sykehus

Mannen som er siktet for å ha drept Fevziye Kaya Sørebø på Frogner i Oslo, ble innlagt på psykiatrisk sykehus kort tid etter drapet. Nå er han utskrevet og politiet håper å få avhørt så raskt som mulig.

Publisert

Både politiadvokat Rita Parnas og forsvarer Ole Petter Drevland bekrefter overfor overfor TV 2 at den drapssiktede mannen er utskrevet.

— Nå håper vi å få avhørt ham så raskt det lar seg gjøre, sier Parnas.

Har vært innlagt siden drapet

Fevziye Kaya Sørebø ble skutt og drept i Tostrups gate på Frogner i Oslo onsdag for snart to uker siden. Mannen ble pågrepet like etterpå, og ble dagen etter drapet innlagt på psykiatrisk sykehus. Han er ennå ikke avhørt av politiet.

Forsvarer Ole Petter Drevland sier til TV 2 at han har merket en bedring i sin klients tilstand, og at han ikke er overrasket over at mannen er skrevet ut.

— Min opplevelse er at han har fått god behandling der han har vært. Jeg opplever at det har vært behov for innleggelse ettersom han har vært der i nesten to uker, sier han.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS