Oslo 20220616. Marius Borg Høiby og hans mor kronprinsesse Mette-Marit under regjeringens festarrangement i forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag som holdes på Deichman Bjørvika, Oslos hovedbibliotek.Prinsessen Ingrid Alexandra fylte 18 år 21. januar 2022. Markeringene av myndighetsdagen ble utsatt til juni på grunn av smittesituasjonen og koronarestriksjonene.
Marius Borg Høiby og moren kronprinsesse Mette-Marit under regjeringens festarrangement i forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag.

Møter kvinnen Høiby er siktet for kroppskrenkelse mot

Bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen skal fredag møte kvinnen som Marius Borg Høiby er siktet for kroppskrenkelse mot.

Publisert

Så langt har Mette Yvonne Larsen som bistandsadvokat ikke kommentert saken.

– Jeg skal ha møte med henne i dag, og så får vi se, forteller bistandsadvokaten i en melding fredag formiddag.

Kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby, ble søndag pågrepet og siktet for vold og skadeverk. Politiet bekreftet onsdag at det var en relasjon mellom Høiby og fornærmede, men har ikke kommenterte relasjonen eller omstendigheter rundt hendelsen ytterligere.

Pågrepet på annen adresse

Åstedet er en leilighet på Frogner på vestkanten i Oslo. Høiby ble pågrepet på en annen adresse i bydelen og plassert i politiarresten. Voldshendelsen skal ha skjedd natt til søndag.

Tidligere har Høibys forsvarer, advokat Øyvind Bratlien, opplyst at klienten på hans råd ikke har forklart seg for politiet. Han har varslet en ytterligere uttalelse om saken, men opplyser fredag til NTB at han ikke har noe tidspunktet for dette.

Det er ikke kjent hvorvidt Høiby knytter seg til åstedet og hendelsene, og hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet og gjerningsbeskrivelsen i siktelsen.

Powered by Labrador CMS