Ordfører Marianne Borgen hedret dronning Elizabeths minne ved å skrive i kondolanseprotokollen i den britiske ambassaden i Thomas Heftyes gate.

Ordfører Marianne Borgen kondolerte den britiske kongefamilien og britene på vegne av Oslo

— Vi er dypt lei oss etter å ha hørt om dronning Elizabeths bortgang, skrev ordfører Marianne Borgen (SV) på vegne av Oslo i kondolanseprotokollen i den britiske ambassaden på Frogner. Borgen fremhevet også at Dronningen flere ganger hadde besøkt byen.

Publisert

— Dronning Elizabeth II har hatt et langt liv som dronning. Hun har stått opp for sin nasjon i medgang og motgang. Også vi i Oslo hadde et sterkt forhold til henne, sier ordfører Marianne Borgen (SV).

Fredag besøkte hun den britiske ambassaden i Thomas Heftyes gate og overleverte blomster til den britiske ambassadøren. Ordføreren skrev også i kondolanseprotokollen.

— Hedret Oslo ved å besøke oss flere ganger

— We are deeply saddened to receive the news of the death of Her Majesty Queen Elizabeth II, skrev Borgen.

På vegne av Oslos innbyggere kondolerer ordfører Marianne Borgen både den britiske kongefamilien og det britiske folk.

— Som den lengstsittende britiske monarken gjennom tidene var dronning Elizabeth for oss personifiseringen av den britiske nasjonen, skrev Borgen.

Storbritannias ambassadør til Norge, Richard Wood, mottar blomster og kondolanser fra Oslos ordfører Marianne Borgen.

— I en omskiftelig tid representerte Dronningen et sentralt element av stabilitet og enhet gjennom hele sin 70 år lange regjeringstid, påpekte Marianne Borgen.

— Hun hedret også Oslo ved å besøke oss flere ganger. Dronning Elizabeth hadde en helt unik posisjon i våre hjerter, skrev ordføreren i kondolanseprotokollen.

Powered by Labrador CMS