Like ved Majorstuakrysset ble en mann og hans hund sprayet med en type forsvarsspray lørdag morgen. Politiet rykket ut ved 08-tiden. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB
Like ved Majorstuakrysset ble en mann og hans hund sprayet med en type forsvarsspray lørdag morgen. Politiet rykket ut ved 08-tiden. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB

En mann og en kvinne truet mann (29) og hunden hans ved Majorstukrysset

Politiet kan ikke bekrefte hvorvidt våpen var involvert da en mann og en kvinne truet en 29-årig mann og hans hund i Kirkeveien 72 ved 08-tiden lørdag morgen.

Publisert

Ifølge NRK var involverte trusselepisoden en pistol, men politiet ønsker ikke å bekrefte hvorvidt mannen og kvinnen hadde våpen.

— Fornærmede har opplevd en trusselsituasjon, det ble brukt en type forsvarsspray, men hvorvidt det har vært en pistol, det må vi komme tilbake til, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i oslopolitiet til VårtOslo.

Han opplyser at både mannen og hunden er i god behold og at begge ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet.

Det er ikke gitt opplysninger fra patruljen på stedet om hva slags hund 29-åringen eier. Både ambulanse og bevæpnet politi rykket ut til Majorstukrysset lørdag morgen.

Politiet er i ferd med å gjøre seg ferdig med undersøkelser på stedet, og har hittil ikke kommet i kontakt med noen andre enn manen som ble truet.

— Vi vil opprette sak for å etterforske det videre, Det er ikke gått ut noen beskrivelse av de to gjerningspersonene, utover at det er en mann og en kvinne, cirka i alderen 25 til 40 år.

— Vi har en såpass vag beskrivelse at vi ikke går ut i media med den.

Powered by Labrador CMS