Asker 20220613. Marius Borg Høiby etter Vennskapskamp i fotball på Skaugum stadion, der Vivil møter hjemmelaget Team Skaugum. Kampen er et samarbeid mellom kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund.Foto: Lise Åserud / NTB
Politiet og forsvarer bekrefter: Marius Borg Høiby (27) har vært inne til sitt første avhør etter volds-, trussel-, og skadeverkssiktelse.

Marius Borg Høiby (27) har vært i sitt første politiavhør: - Ikke ferdig med avhørene, sier forsvarer

Over tre uker etter at han ble pågrepet og siktet for vold mot ekskjæresten i en Frogner-leilighet, er Marius Borg Høiby iløpet av tirsdag for første gang blitt avhørt av politiet.

Publisert

Det er Oslo-politiet som selv bekrefter at kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby (27), har avgitt sitt første avhør etter at den alvorlige siktelsen mot ham ble tatt ut.

– Utover dette har vi ingen kommentarer, opplyser politiinspektør Henriette Taxt Røstadli ved Oslo politidistrikt.

Siktet for vold, trusler og skadeverk

Høiby er siktet for kroppskrenkelse mot ekskjæresten, samt skadeverk hjemme hos henne på Frogner, natt til 4. august.

Siktelsen mot Høiby omfatter foreløpig ikke vold eller trusler mot to av hans ekskjærester, Nora Haukland og Juliane Snekkestad, som begge har anklaget Høiby for vold og trusler og vært i avhør hos politiet.

Disse sakene undersøkes av politiet som mulig mishandling i nære relasjoner.

Forsvarer:  – Ikke ferdig avhørt

Planen var at kronpinsessens sønn skulle ha blitt avhørt torsdag forrige uke, men dette avhøret ble utsatt fordi hans forsvarer, Øyvind Bratlien, ble forhindret i å stille.

Ifølge Dagbladet kjørte trolig Bratlien fra Sentrum politistasjon i 19-tiden tirsdag kveld.

– Han har vært i avhør i ettermiddag, men han er ikke ferdig avhørt. Vi tar sikte på nye avhør når det passer for alle parter, skriver Bratlien i en melding til flere medier.

 

Powered by Labrador CMS