To nærliggende bygårder evakueres etter at det lørdag brøt ut brann i en bygård i Fauchalds gate på Majorstua. Nødetatene jobber på stedet.

Brann i Fauchalds gate på Majorstua. Fare for spredning til flere bygårder

Flere beboere har evakuert seg selv fra tre bygårder i Fauchalds gate på Majorstua. — Vi har ikke kontroll på brannen, opplyser brannvesenet som frykter brannen skal spres seg til nabobygårder.

Publisert

— Vi jobber fortsatt med å lokalisere sted og omfang. Foreløpig har vi ikke kontroll på brannen, sier vaktkommandør Hans Erik Tysdal i Oslo brann- og redningsetat til NTB.

Flere personer har evakuert seg selv fra tre bygårder i Fauchalds gate. Brannvesenet sier det begynte å brenne på taket, trolig en takterrasse, i den ene bygården.

Politiet i Oslo meldte på Twitter klokken 13.47 at nødetatene hadde rykket ut til Fauchalds gate etter melding om brann i en bygård.

Ikke funnet personer i gården

Det ble observert hvit røyk fra taket, og flere beboere hadde evakuert seg selv.

Klokken 14.05 opplyste politiet at brannvesenet har vært inne i den aktuelle leiligheten og gjort grovsøk. Det er ikke gjort funn av personer inne.

Stort oppbud av utrykningskjøretøy fra alle nødetatene til brannen i Fauchalds gate på Majorstua.

Ifølge brannvesenet har brannen gått i konstruksjonen, og derfor er det iverksatt evakuering av to nærliggende bygårder. De har nå sju brannbiler på stedet.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 13.39.

Powered by Labrador CMS