Frogner kino lokker publikum med mange og store filmklassikere i sommer.
Frogner kino lokker publikum med mange og store filmklassikere i sommer.

Frogner kino holder åpent hele sommeren. Lokker publikum med vin og tapas

Gamle klassikere og nye sommerfilmer skal lokke publikum inn i salen på Frogner kino i sommer. — Her skal du kunne hygge deg med god mat og drikke mens du nyter filmen, sier kinosjef Tove Kampestuen.

Publisert

Ferietid og koronarestrksjoner gjør at kinosalen kanskje ikke er det mest attraktive målet for oslofolk med ferietid å bruke opp. På nyrestaurerte Frogner kino går de likevel offensivt til verks, for å få kundene inn fra varmen og til kinomørket.

— Sommermånedene er i utgangspunktet tiden for publikumstørke på kinoene, og mange holder stengt. Men vi velger å se på situasjonen som en unik mulighet til å profilere vårt særegne konsept og filmprogram i hovedstaden, skriver kinosjef Tove Kampestuen i en pressemelding.

— Her skal du hygge deg under filmen

Den nyrestaurerte kinoen er inspirert av en kinotrend som har vokst mest i Europa og USA de siste årene. Små lokale boutique–kinoer, som viser blanding av ny film og klassikere, med utvidet servering og med fokus på opplevelsen av å gå på kino.

Vin og tapas blir en del av kinotilbudet på Frogner i sommer.
Vin og tapas blir en del av kinotilbudet på Frogner i sommer.

I sommer vil kinoen vise et vintage-program av gamle filmer, hvor legendariske silmer som Some Like It Hot, Taxi Driver, Trollmannen fra Oz, Sound of Music, Raging Bull, When Harry met Sally, Cinema Paradiso og Pulp Fiction, står på programmet.

Til vintage-programmet skal kinogjestene få kose seg med tapas og vin de kan nyte inne i kinosalen.

— Her skulle du kunne hygge deg med god mat og drikke mens du ser filmen, sier kinosjef Tove Kampestuen.

I tillegg vil det i løpet av sommeren vises flere Star Wars-filmer og japansk anime.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.