Både bil og motorsykkel ble smadret som følge av kollisjonen.
Både bil og motorsykkel ble smadret som følge av kollisjonen.

Motorsyklist døde etter ulykke i Bygdøy allé

En av motorsyklistene som i går ble alvorlig skadet i en front-mot-front kollisjon med en bil i Bygdøy allé, døde i dag på sykehuset.

Publisert

Både bilen og motorsykkelen fikk store skader som en følge av sammenstøtet. Ulykken skjedde i krysset Bygdøy allé og Niels Juels gate rett etter klokken 17 torsdag.

– En av de to på motorsykkelen, en mann i 50-årene, ble erklært død på sykehus i dag ved 13-tiden. De pårørende er varslet. Saken etterforskes av spesialetterforskning, sier vaktleder Mona Nordby til Aftenposten.

Politiet satte raskt i gang med vitneavhør etter ulykken.
Politiet satte raskt i gang med vitneavhør etter ulykken.

Ruste noe vanvittig

– Vi fikk flere telefoner om ulykken. Noen av innringerne fortalte at motorsykkelen holdt høy hastighet i forkant av ulykken, sa operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt torsdag.

Eli Folkestadås var et av vitnene som ringte politiet for å melde ifra om ulykken.

Nødetatene var fremme kort tid etter ulykken.
Nødetatene var fremme kort tid etter ulykken.

– Vi hørte en motorsykkel som ruste noe vanvittig før det smalt noe helt ekstraordinært. Jeg løp frem og ringte 112. Alle nødetatene var her på tre minutter. Jeg må berømme dem for det, sier Folkestadås, til Aftenposten.

Hun forteller også at en av mennene som satt på motorsykkelen, fløy cirka 20 meter over bilen. Den andre fløy fem-seks meter før han landet på bakken. De to personene i personbilen ble bare lettere skadet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS