Den siktede mannen ble pågrepet i en bil på E18 på Strand i Bærum, etter å ha meldt seg selv for en tilfeldig politipatrulje.
Den siktede mannen ble pågrepet i en bil på E18 på Strand i Bærum, etter å ha meldt seg selv for en tilfeldig politipatrulje.

Politiet vil ha rettspsykiatrisk undersøkelse av Frogner-siktet

Politiet vil be om en full rettspsykiatrisk undersøkelse av mannen som er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø for to uker siden.

Publisert

– Vi ønsker i utgangspunktet en prejudisiell observasjon, men i og med at siktede er i den tilstanden han er, ønsker vi å gjennomføre en full undersøkelse av ham. Det er ikke uvanlig i alvorlige saker som dette, sier politiadvokat Rita Parnas, som er påtaleansvarlig for etterforskningen til Avisa Oslo.

Den 39 år gamle mannen ble tirsdag skrevet ut fra psykiatrisk sykehus, der han ble innlagt dagen etter drapet på Fevziye Kaya Sørebø (51) på Frogner i Oslo onsdag for to uker siden. Han sitter nå i varetekt i Oslo fengsel.

Ikke avhørt ennå

Mannen er ennå ikke avhørt, og det er foreløpig ikke avklart om og eventuelt når han vil stille i avhør med politiet.

– Vi er i dialog med forsvarer og ønsker selvfølgelig å avhøre ham. Vi er klare når som helst, men det er ikke avtalt noe, sier Parnas.

Powered by Labrador CMS