Sortimentet til Smak av Italia består av 1.300 varer som er importert direkte fra Italia.
Sortimentet til Smak av Italia består av 1.300 varer som er importert direkte fra Italia.

Smak av Italia åpner nytt flaggskip på Majorstua. Det skal feires med brask og bram

Butikken blir den tredje i rekken i Oslo for den populære kjeden. Daglig eier kan fortelle at interessen er stor.

Publisert

Italiensk mat handler ikke bare om selve produktene.

Det er like mye en livsstil, tuftet på autensitet, troverdighet, gjestfrihet og entusiasme.

Nettopp dét er kjeden Smak av Italia svært bevisst. I april åpner de en ny butikk på Majorstua. Daglig eier, Cristiano Comelli, ser frem til at de første kundene kan ønskes velkommen i nye lokaler.

– Det blir en stor åpningsfest, med leverandører fra Italia til stede. De kommer til å lage et show med skinker, oster og diverse annet. Det er alltid smaksprøver å få hos oss.

Nytt flaggskip

Ansatte i Smak av Italia kan snart tid ta imot kunder i et flunkende nytt lokale.
Ansatte i Smak av Italia kan snart tid ta imot kunder i et flunkende nytt lokale.

Fra før av finnes det to butikker i Oslo, som ligger på Vulkan og Lillo Gård i Nydalen, den første etablert tilbake i 2016. Den tredje butikken, med Middelthuns gate 17 som adresse, blir den hittil største.

Med sine 215 kvadratmeter, er den fem kvadratmeter større enn butikken på Vulkan.

– Den blir vårt nye flaggskip, i en del av byen som vi ikke dekker i dag. Vi har sett at det ikke går med butikker på under 200 kvadratmeter på grunn av det store utvalget av varer vi har, sier Comelli.

Kunder som besøker Smak av Italia, enten butikkene som allerede finnes eller den som snart står ferdig, kan vente seg et utall av italienske råvarer og delikatesser. Comelli forteller at de importerer over 1.300 produkter direkte fra Italia.

– Vi har til enhver tid ferske varer i vårt sortiment. Blant annet kan vi tilby 140 forskjellige typer av pasta. På olivenolje er vi én av de beste tilbyderne, og vi har varianter fra nesten alle fylkene i Italia. I tillegg er det en stor ferskvaredisk der vi skjærer forskjellig typer av kjøtt, akkurat som de gjør det i Italia. Vi har også mange, mange oster.

Åpningsdato bekreftet

Butikken flytter inn i det nye Obos-prosjektet Middelthunet, som befinner seg på tomta som Nordea tidligere disponerte i Middelthuns gate.

Comelli informerer om at området får sine første innflyttere i løpet av februar. Lokalet til deres egen butikk er ikke ferdigstilt enda, og de venter på innredningen, også fra Italia. Åpningsdatoen er satt til 28. april. Det er det flere som gleder seg til.

– Gjennom sosiale medier får vi gode tilbakemeldinger fra kunder som handler hos oss. Nå forteller de at vi kommer nærmere, og de har i lang tid etterlyst når vi åpner den nye butikken, sier Comelli.

Powered by Labrador CMS