— Vi har hatt 26 loggførte oppdrag om forstyrrelse av natteroen, og har hatt patruljer på nesten alle stedene, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli
— Vi har hatt 26 loggførte oppdrag om forstyrrelse av natteroen, og har hatt patruljer på nesten alle stedene, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli

Politiet bøtela 30 personer ved ulovlige fester på Grünerløkka, Frogner og St. Hanshaugen i natt

— Vi har hatt 26 loggførte oppdrag om forstyrrelse av natteroen, og har hatt patruljer på nesten alle stedene, opplyser Oslo-politiet lørdag morgen. Ved tre ulovlige fester på Grünerløkka, Frogner og St. Hanshaugen er 30 deltakere bøtelagt.

Publisert

Smittevernbruddene ble avdekket på tre fester ulike steder i byen etter klager på støy fra naboer. De tre festene, i Thomas Heftyes gate, Dælenenggata og Lovisenberggata, ble alle avsluttet av politiet.

— Vi har hatt 26 loggførte oppdrag om forstyrrelse av natteroen, og har hatt patruljer på nesten alle stedene, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB lørdag morgen.

Fortsatt bare tillatt med to besøkende

— Tre av oppdragene endte med anmeldelse, forteller operasjonslederen.

Han forteller at antallet slike oppdrag er på det jevne, men at nå under koronanedstengningen har politiet anledning til å rykke ut, noe de stort sett ikke har kapasitet til når nattelivet i Oslo er åpent.

I Oslo er det for tiden ikke lov å ha mer enn to gjester i private hjem, og alle serveringssteder er stengt.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS