— Det løp fire personer fra stedet uten sko. De ble raskt innhentet og ført tilbake til leiligheten, forteller politiet om den ulovlige festen i Gamlebyen.
— Det løp fire personer fra stedet uten sko. De ble raskt innhentet og ført tilbake til leiligheten, forteller politiet om den ulovlige festen i Gamlebyen.

Festdeltakere i Gamlebyen prøvde å rømme i sokkelesten. Politiet stanset flere ulovlige fester i natt

I Konows gate stakk fire festdeltakere av i sokkelesten i natt. — De ble raskt innhentet, sier politiet. Nå anmeldes 66 personer for å ha deltatt på ulovlige fester i Gamlebyen, Parkveien, Bislett, Ullern og på Sogn.

Publisert

Ved den fjerde utrykningen i natt til ulovlige fester flere steder i byen hadde politiet fått nok.

— Nok en melding om feststøy fra en leilighet i Parkveien, skriver politiet på Twitter.

— Vi har patrulje på stedet, og 11 personer blir anmeldt for brudd på smittevernloven og bortvist fra stedet.

Mange utrykninger og 78 personer anmeldt

Men det tok ikke slutt med festen i Parkveien. For femte gang natt til søndag rykket politiet ved firetiden ut til en fest. Denne gangen i Konows gate.

— Det løp fire personer fra stedet uten sko. De ble raskt innhentet og ført tilbake til leiligheten. Der var det totalt 14 personer. Alle blir anmeldt for brudd på smittevernloven, og bortvist fra stedet, opplyser oslopolitiet.

Tidligere på natten var det utrykning til melding om festbråk både på Bislett, Ullern og Sogn. Alle stedene er deltakerne på ulovlige festene blitt bøtelagt og bortvist. Da politiet ankom festen på Sogn var 13 personer samlet i ett rom.

Risikerer opp til 10.000 kroner i bot

— Alle blir anmeldt for brudd på smittevernloven, og 12 av dem ble bortvist fra stedet, opplyser politiet.

Til sammen er 66 personer tatt av politiet på de ulike festene rundt omkring i Oslo i natt. Alle blir anmeldt for brudd på smittevernloven og bøtelegges. I tråd med oslopolitiets tidligere praksis kan festdeltakere forvente bøter på 5.000 kroner, mens arrangøren av ulovlig fest risikerer 10.000 i bot.

Powered by Labrador CMS