Kjøpmann Thomas Melbye og medarbeider Helene Borg Ellingsen med både diplom og sjekk som viser at Narvesen på Linderud senter er landets beste spillkiosk.

- På Linderud, så vinnerru! Thomas Melby på Linderud senter driver landets beste spillkiosk

— Nå skal vi feire på en av Oslos bedre restauranter. Med god mat og litt drikke, sier Thomas Melby etter at Norsk Tipping kåret Narvesen-kiosken hans på Linderud senter til Årets kommisjonær.

Publisert

I konkurranse med 3.500 andre kommisjonærer ble Thomas Melbys Narvesen-kiosk på Linderud senter vinneren av Norsk Tippings gjeve pris.

— Det er jo kjempegøy. Dette er vi veldig stolte av, sier Melby til VårtOslo.

Prisen består av diplom, som synlig bevis på at kiosken er Norges beste spillsted, og 10.000 kroner. Melby har tre ansatte i kiosken med mottoet "På Linderud, så vinnerru!".

Vant 14 millioner i Lotto

— Det er jo en av de gjeveste prisene fra Norsk tipping. Og pengene skal vi bruke på å hygge oss med god mat og litt drikke på en av Oslos bedre restauranter, sier han.

Utallige andelslag og enkeltpersoner har gjennom de 20 årene Melby har drevet Narvesen-kiosken vunnet i Lotto, Joker, tipping og hestesport. For et par år siden vant et andelslag 14 millioner kroner i Lotto.

— Det ble 1,4 millioner kroner hver på de ti i andelslaget. Det er jo dette vi driver med hver dag. Vi er en veldig stor spillkiosk og kjent for at vi kan spill. Så det er hit mange kommer nettopp på grunn av det, sier Thomas Melby.

— Best i landet på andelslag

— Men kan sånne småspillere som meg, som kjøper ferdig utfylt femukers Lotto-kupong og ikke har peiling, også komme til dere?

— Ja, selvsagt. Her hos oss i Narvesen på Linderud senter er alle velkomne. Vi setter pris på alle kundene vi kan få, sier Melby.

Juryen i Norsk Tipping fremhever at staben hos Narvesen Linderud er veldig kreativ og god til å lage eget kampanjemateriell tilpasset butikken. Med eget slagord "På Linderud, så vinnerru" setter de seg seg høye mål, og spillkiosken er best i landet på å tilby andelslag.

Powered by Labrador CMS